Головна » 2013 » Липень » 27 » «КамАЗ» вилетів на зустрічну…
10:15
«КамАЗ» вилетів на зустрічну…
Прокуратура Вишгородського району здійснює процесуальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, у якій постраждали вісім осіб, в тому числі й діти. 

Аварія сталася 20 липня на трасі «Київ-Димер» неподалік Старих Петрівців. Попередньо встановлено, що «КамАЗ», вилетів на зустрічну смугу та врізався в рейсовий автобус «Богдан». Внаслідок зіткнення постраждало вісім пасажирів автобуса, з них троє – неповнолітні діти. Всі потерпілі доставлені до Вишгородської центральної районної лікарні. Нині стан здоров’я однієї потерпілої вкрай важкий, жінка знаходиться в комі. Двох неповнолітніх дітей направлено на лікування до Києва. 

Водії вантажівки та автобуса практично не постраждали. За попередніми висновками експертів, вони були тверезі. 

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило тяжке тілесне ушкодження. 

На даний час у кримінальному провадженні проводиться досудове розслідування, хід якого взято на контроль прокуратури Київської області. 

Прес-служба прокуратури Київської області
Переглядів: 446 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus