Головна » 2013 » Жовтень » 5 » Яскрава «Веселка» у Гаврилівці
11:07
Яскрава «Веселка» у Гаврилівці

Втілюючи в життя соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» та Національний план дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» у Гаврилівському дошкільному навчальному закладі «Веселка» проведено реконструкцію приміщень, що не працювали більше 20 років. 30 вересня 2013 року відбулося урочисте відкриття відремонтованих приміщень. Ще дві додаткові групи планується відкрити після нового року. 

 
Реконструкцію дитячого навчального закладу було проведено за допомогою обласного та місцевого бюджетів, меценатів, що свідчить про розвиток державно-приватного партнерства. Усього на відновлення будівлі «Веселки» було використано майже 3,5 млн. гривень. Підрядником виступила організація ТОВ «АМК Рембуд», керівник Андрій Куковенко, який є і головою батьківського комітету «Веселки». 
 
У святі взяли участь народний депутат України Ярослав Москаленко, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк, директор департаменту освіти і науки Київської ОДА Наталія Клокар, голова Вишгородської районної державної адміністрації Олександр Приходько, голова Вишгородської районної ради Олександр Носаль, заступник голови Вишгородської державної адміністрації Тамара Овчиннікова, виконуючий обов’язки начальника районного відділу освіти Світлана Малашенко. 
 
– З таких невеличких подій складається впевненість у майбутнє нашої держави, – зауважив під час виступу Анатолій Присяжнюк. – Заклади освіти, культури, медицини – необхідна складова інфраструктури регіонів, ми це розуміємо та приділяємо їм велику увагу. На реконструкцію цього садка витрачено майже 2,5 млн. гривень бюджетних коштів. Будівельники зробили величезний об’єм роботи. Замінено вікна на енергозберігаючі, перекрито дах металочерепицею та зроблено капітальний ремонт приміщень. Роботи виконано якісно та в дуже стислі терміни. Це те, чого чекають люди і мені приємно сьогодні розділити цю радість разом з вами. 
 
– Із збільшенням народжуваності в нашій країні з’явилася потреба у відкритті та реконструкції дошкільних навчальних закладів, – наголосив Ярослав Москаленко, – тому будемо планувати реконструкцію іншої половини будівлі. Це вимога часу. Новопетрівський садочок, Синяківський – чекають своєї черги, і ми над цим працюємо. 
 
 
– За останній місяць це вже другий садочок, де ми відкриваємо реконструйовані приміщення для додаткових груп, – наголосив Олександр Приходько, нещодавно була відкрита відремонтована медамбулаторія, буде отримано новий автомобіль «швидкої допомоги». У цих питаннях ми завжди мали підтримку від керівництва держави, області та представників бізнесу району. Разом із керівництвом ТОВ «Комплекс Агромарс» сплануємо реконструкцію місцевої школи, будівництво стадіону. Коли ми об’єднані спільною метою та відчуваємо підтримку керівництва, депутатів та місцевої громади – це дає добрі результати. І цей садочок – ще одна цеглинка в міцну будівлю Вишгородського району. 
 
Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк вручив завідуючій дошкільним навчальним закладом Наталії Розмаїтій сертифікати на 10 тисяч гривень для придбання іграшок та комп’ютерної техніки. 
 
– За майже 30 років існування закладу, це перша така реконструкція, – розповіла Наталія Розмаїта, – на сьогодні вже відкрито 10 груп на 270 дітей. А з відкриттям ще двох ясельних груп – буде можливість розмістити 320 маленьких вихованців, тобто запрацюємо, так би мовити, на повну потужність. Це стало можливим завдяки турботі голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка, народного депутата України Ярослава Москаленка, керівництва Вишгородського району в особі Олександра Приходька та Олександра Носаля, ТОВ «Комплекс Агромарс», Гаврилівської та Синяківської сільських рад та напруженій праці будівельників. За три місяці виконані всі роботи, що планувалися. Ми, працівники «Веселки», батьки та діти дуже вдячні всім, хто долучився до цієї реконструкції. Діти – наше майбутнє і дуже добре, що в нашій державі це не пусті слова. 
 
Щирі слова вдячності за відремонтоване приміщення звучали з вуст вихованців та їхніх батьків, адже садочок для них – друга домівка. 
 
Інф. «Слова»
Категорія: Гаврилівська громада | Переглядів: 1153 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus