Головна » 2017 » Червень » 22 » Як тобі працюється, велопатруль?
17:19
Як тобі працюється, велопатруль?

Відтепер Вишгородську набережну та місця масового відпочинку людей, як ми вже повідомляли, патрулює велопатруль, акваторію Київського моря охороняє водна поліція.
Уже в перший день свого патрулювання велокопи врятували місцеву жительку, яка пізно ввечері на набережній впала з велосипеда та знепритомніла. Патрульні оперативно відреагували – одразу ж викликали швидку та надали першу медичну допомогу. З переломом ключиці її госпіталізували до районної лікарні. На щастя, зараз 20-річна дівчина вже почувається добре.
Велопатрульні попереджають жителів про обов’язковість дотримання правил безпеки, роздають дітворі ілюстровані інформаційні буклети з правилами дорожнього руху та основними заходами безпеки.
Щодо роботи водної поліції, то у районі Межигір`я водний патруль зупинив човен, яким керував нетверезий чоловік. Він погодився пройти освідчення на приладі «Драгер», перевірка показала  1,05 проміле алкоголю. На керманича склали адмін­протокол за ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.
Загалом упродовж минулих вихідних до Вишгородського відділу поліції надійшло 131 повідомлення від громадян. З них задокументовано: 2 кримінальні правопорушення, 38 адміністративних правопорушень, 5  ДТП (без потерпілих), 18 порушень правил дорожнього руху та 3 факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.
Судячи з відгуків місцевих жителів, то вони дуже задоволені, адже відтепер їх відпочинок став безпечнішим, поряд знаходиться надійна охорона екіпірованих поліцейських, які будь-якої миті прийдуть на допомогу.

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 479 | Додав: slovo
comments powered by Disqus