Головна » 2013 » Лютий » 16 » «Інтелектуальні ігри» старшокласників
12:11
«Інтелектуальні ігри» старшокласників
Найрозумніші, найкмітливіші, найерудованіші, та найвинахідливіші учні з десяти середніх навчальних закладів Вишгородського району зібралися на інтелект-шоу «Ігри розуму», які проводив ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт». 

На учасників вікторини очікувало п’ять конкурсів – головоломки, ребуси, бліц-питання та інтелектуальний бій. Було цікаво спостерігати за учнями, які намагалися відшукати відповідь на хитромудре завдання шляхом складних умовиводів, а вона була дуже проста і несподівана, і ховалася в самому питанні. 

Слідкувала за правильністю відповідей і підраховувала кількість балів лічильна комісія, яку представляли – методист районного методкабінету Олена Устінова, заступники директора ЦТ «Дивосвіт» Наталія Сахарова та Оксана Данилова, методист центру Юлія Іващенко. Автор та ведуча «Інтелектуальної гри» – Катерина Караваєва. 

Лідером по блискавичним відповідям і кмітливості були представники Технічного ліцею НТУУ «КПІ» – вони посіли перше місце. І не дивно, адже ліцей – це заклад для дітей, розвинених інтелектуально та розумово. Тут, як вважають самі ліцеїсти, найкращі та наймудріші вчителі. Вони вчать своїх підопічних усьому необхідному для подальшого навчання у різноманітних вузах країни. Технічний ліцей у Вишгороді дуже популярний серед школярів, а популярний тому, що має фізико-математичний ухил. Зрозуміло, що ці предмети вивчаються більш поглиблено, ніж у загальноосвітніх школах. 

Приємне враження справив виступ старшокласників Козаровицької школи. Команда на чолі з ерудованим і всебічно обізнаним Олександром Кунахом була зібрана, дружня і досить активна. Їхні відповіді були на достатньо високому рівні. Відповідно, у них – друге місце. 

Учні Вишгородської загальноосвітньої школи №1 склали враження, як інтелектуали високого рівня, і тільки невеличкі огріхи у відповідях вивели їх на третє місце у загальному заліку. 

Вірно і швидко реагувала на запитання команда вишгородської школи «Сузір’я» та, на жаль, вона поступилася трійці переможців усього на один бал. Взагалі, відстань між командами була надзвичайно коротка: перше місце – 39 балів, друге – 38, третє – 37, а старшокласники «Сузір’я» набрали 36 балів. 

На високому рівні виступили команди Димерської гімназії, Лебедівської загальноосвітньої школи. Ця школа виступає у подібних заходах не вперше і щоразу показує гарні результати. Відчувається, що діти ерудовані, багато читають, цікавляться усім. 

Організатори чекають усіх на заключний конкурс, який має пройти в квітні на кубок голови Вишгородської РДА, і який присвятять 40-річчю утворення Вишгородського району. 

Анастасія СКЛЯРОВА, 
гурток журналістики ЦТ «Дивосвіт»
Переглядів: 2537 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus