Головна » 2014 » Лютий » 8 » І знову про шкільне життя…
11:44
І знову про шкільне життя…
У музично-естетичному розвитку дитини величезну роль відіграють заняття вокалом, адже під час цих занять закладається багаж музичних вражень, розвиваються творчі здібності, музичний слух та голос. 

Спів дозволяє зняти скутість у дітей, вільно виразити свої емоції та почуття. 

Саме для цього у нашій Демидівській спеціалізованій школі працює музична студія «Веселі нотки», якою керує Алла Дмитрівна Сорока. 

Студія зовсім молода, але працюють у ній учні із великим задоволенням.  Адже з її появою, вокально обдарованих дітей у нашій школі стало більше. Заняття сприяють розвитку музичної пам’яті, слуху та почуття ритму. У процесі навчання голос стає більш сильним, набуває нових відтінків. Учень поступово навчається керувати своїм голосом, як музичним інструментом, розвиваються ті дані, якими наділила дитину природа.

Музична студія працює з  2013 року, але за короткий час її учасники зуміли  досягти успіху. І ми змогли в цьому переконатись. 17 січня відбувся звітний концерт у просторій актовій залі. Свої пісні нам дарували: Каріна Ященко та Катерина Єжак (2-б клас), Дарина Несукай та Ярослава Бондаренко (4-а), Юлія Кузніченко,  Богдана Ливковець, Софія Титаренко, Анна Литвинчук (4-б клас), Людмила Кулінченко, Даша Заболотня, Вероніка Тимошенко, Настя Рябоконь (5-а клас), Аліса Конончук (6-а клас), Юлія Ворник  та Олексій Копійка (7 клас), Валерія Зубченко та Олександра Філіпович (8-а клас).

Життя музичної студії «Веселі нотки» тісно пов’язане з життям школи, тому вокалісти є активними учасниками багатьох заходів. Тепер, здебільшого, на свята першого та останнього дзвінка,  свята Дня учителя, 8 Березня, 9 травня, Нового року та багато інших шкільних свят лунають не штучні фонограми співаків, а дзвінкі голосочки наших вихованців. 

Валентина КОЗІЙЧУК,
заступник директора з виховної 
роботи Демидівської спеціалізованої школи
Переглядів: 479 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus