Головна » 2013 » Серпень » 29 » ГУ Міндоходів у Київській області нагадує
10:12
ГУ Міндоходів у Київській області нагадує
Кампанія декларування доходів громадян отриманих у 2012 році закінчилася 1 травня, але і після її перебігу у всіх громадян є можливість надати декларацію про отримані доходи за останні 3 роки до податкової інспекції за місцем своєї реєстрації. 

Додатковим стимулом для подання декларацій є введення в дію з 1 вересня 2013 року постанови Правління Національного банку України щодо встановлення граничних сум розрахунків готівкою для посилення фінансового контролю з боку держави. 

Подання декларації про отримані доходи, дозволить громадянам (підприємцям) спокійно здійснювати операції покупки (продажу) безготівково, не думаючи про те, що інформацію про проведені операції отримає податкова інспекція і звірить розмір витрат з інформацією про доходи відображені у формі 1-ДФ та деклараціях. Перевищення витрат над доходами громадянина є однією з причин здійснення документальної перевірки. У випадку виявлення не задекларованих доходів, податок з доходів фізичних осіб сплачується до бюджету вже із значними штрафними санкціями. 

Тому, шановні громадяни, поспішайте до податкових інспекцій для декларування отриманих доходів. 

ГУ Міндоходів у Київській області
Переглядів: 529 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus