Головна » 2014 » Березень » 22 » Готуються резерви
11:38
Готуються резерви
У навчальному центрі Національної гвардії України в селі Нові Петрівці, на базі спецпідрозділу «Барс», проходять підготовку понад 500 добровольців. Переважна більшість – бійці самооборони. 
 
Сподобався діловий і робочий настрій на полігоні. Усі відчувають, що це не гра і не пригода для екстремалів – держава створює реальну силу, яка, за підтримки збройних сил та прикордонників, буде утримувати баланс порядку в країні від посягань ззовні і зсередини.
 
Новобранці запевнили, що вони всім забезпечені і ставляться до занять з ентузіазмом, розуміючи ситуацію в країні. Вивчають вогневу підготовку, матеріальну частину зброї, а також мають практичні заняття. Зокрема, стріляють з різного виду стрілецької зброї, а також займаються фізичною підготовкою.
 
Наметове містечко обладнується згідно вимог військових статутів. Потихеньку налагоджується побут і стосунки з інструкторами і бійцями регулярних частин Нацгвардії. Спеціально питав багатьох хлопців про це. Усі говорять, що прохолода тане, бо розуміють – колишній режим нас зіштовхував, а насправді нас нічого не розділяє – у нас одна країна і одне завдання – гідно жити у щасливій країні. 
 
Довідково. Вербувальні служби Національної гвардії України працюють з 7.00 до 22.00 щоденно. Телефон по місту Київ: (044) 249-28-46,  (044) 249-27-87  – управління кадрів. Управління Північного територіального командування (Київська, Черкаська, Чернігівська, Житомирська області): вербувальна служба (044) 286-36-27, комутатор (044) 286-27-47.
 
Пункти набору добровольців до лав Національної гвардії України для проходження служби у військовій частині 3027 (м. Київ) – звертатися за адресою: м. Київ, вул. Щорса, 38, тел. (044) 286-36-27.
 
Вербувальні служби надають інформацію щодо прийому на військову службу, порядку укладання контракту, порядку присвоєння військових звань, порядку проходження служби, навчання, забезпечення, пакету соціального та правового захисту військовослужбовців.
 
Володимир ПОТАПОВ, «Слово»
Категорія: Новопетрівська громада | Переглядів: 495 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus