Головна » 2015 » Листопад » 12 » Голова райради – Ростислав Миколайович Кириченко
21:10
Голова райради – Ростислав Миколайович Кириченко

Кириченко Ростислав Миколайович, народився 8 серпня 1985 року в с. Лютіж Вишгородського району Київської області. Українець, громадянин України. Здобув дві вищі освіти. 
Закінчивши у 2002 році Лютізьку загальноосвітню школу, вступив до Національного аграрного університету, де здобув кваліфікацію магістра з фінансів. За час навчання у вузі проходив стажування за контрактом у Великій Бринії, працював контролером якості виробленої продукції «S&A Produce». 
У 2011 році закінчив Інститут післядипломної освіти КНУ ім. Т. Г. Шевченка за спеціальністю «Правознавство». 
Працював у різних галузях у Вишгородській районній адміністрації, Київській обласній адміністрації та Київській обласній раді. 
З 2008 по 2010 роки – головний спеці­аліст відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Вишгородської райдержадміністрації та в подальшому призначений начальником відділу. 
З 2010 по 2011 роки – головний контролер-ревізор відділу інспектування в агропромисловому комплексі та сфері використання природних ресурсів контрольно-ревізійного управління в Київській області. 
З 2011 по 2012 роки – завідувач сектора аналізу ефективності управління майном спільної власності управління з питань власності Київської обласної державної адміністрації. 
З 2012 року працював заступником директора комунального підприємства Київської обласної ради «Друкар» та в подальшому призначений директором. 
На даний момент – голова Вишгородської районної в Київській області організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», заступник директора комунального підприємства Київської обласної ради «Друкар». 
Одружений (2009 рік). 
Разом з дружиною виховує двох синів.

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 1665 | Додав: slovo
comments powered by Disqus