Головна » 2013 » Квітень » 27 » Георгіївська стрічка
10:50
Георгіївська стрічка
У громадській приймальні Вишгородської районної організації Партії регіонів відбулася зустріч-засідання міні-клубу з нагоди проведення політичної акції до 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні «Георгіївська стрічка». 

У засіданні взяли участь керівник громадської приймальні Партії регіонів Марія Дем’янчук, заступник голови райради Олександр Глущенко, депутат райради Марина Мельниченко, депутат Демидівської сільської ради Вікторія Шевченко, помічник-консультант народного депутата України Ярослава Москаленка – Ірина Македон та член Партії регіонів Олена Шестакова. 

Обговорення цієї теми актуальне, адже до відзначення Перемоги лишилися лічені дні, а до свята, як правило, готуються заздалегідь. Акція «Георгіївська стрічка» є одним з атрибутів святкування. «Цей захід – загальнопартійний, патріотичний. Тому ми повинні якомога активніше долучитися до цієї роботи, – зауважила Марина Мельниченко. – До участі мають бути залучені наші активісти, прихильники і всі ті, хто небайдужий до героїзму наших дідів і прадідів, які ціною життя вибороли перемогу. Ми завдячуємо нашим ветеранам. Низький уклін тим, завдяки кому живемо. Схиляємо голови перед тими, хто допоміг у нерівних боях боронити батьківщину». 

«Отже, маємо приділити максимальну увагу нашим ветеранам, відвідати вдів, родини загиблих. На жаль, ми нечасто зустрічаємося з ними, лише кілька разів на рік. Ми повинні зробити ці зустрічі пам’ятними, душевними, теплими, менш офіційними. Це прояв патріотизму і наш обов’язок – як депутатів, так і громадян», – підкреслив наприкінці засідання Олександр Глущенко. 

Марія ФІЛАТОВА, «Слово» 
фото Олександра Коваленка
Переглядів: 492 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus