Головна » 2014 » Червень » 7 » Дружна родина – міцна держава
10:59
Дружна родина – міцна держава
У Міжнародний день сім’ї, 15 травня, в актовій залі Київського університету імені Бориса Грінченка було гамірно і людно. Серед учасників урочистої церемонії нагородження переможців та призерів ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» були й представники Вишгородського району – першокласники Старопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом зі своєю вчителькою Галиною Чоколовою.
 
Нагороди вручали відомі й поважні люди, та лише наймолодші конкурсанти та їхні наставники, а серед них і першокласники Старопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, отримали дипломи з рук першого Президента України Леоніда Кравчука!
 
5134 проекти учасників з усіх регіонів України у різноманітних творчих формах – відеосюжетах, фоторепортажах, стіннівках, презентаціях, нарисах, малюнках розповіли про свої добрі справи. Діти і дорослі, учні й студенти з нетерпінням чекали початку свята. Робота наших земляків під назвою «Дружна родина – міцна держава» визнана кращою у номінації «Соціальний проект» у віковій категорії учнів 1 – 4 класів. Якщо врахувати, що серед переможців та призерів – представники з усіх регіонів України, то можна лише уявити, з якою радістю сприйняли звістку про перемогу наші учні та їхні батьки! 
 
«Міцна родина, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу, а дружна сім’я – традиційна запорука й головна умова успішності українця. Завдяки родині міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. Сьогодні мої учні, навчаючись у школі, вивчають історію свого народу, заглиблюються у далеке і не дуже далеке минуле, щоб краще пізнати світ, рідний край, свій народ», – поділилася враженнями Галина Чоколова. 
 
Переможців конкурсу в кожній віковій категорії нагороджували дипломами Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, а керівники проектів, які разом зі своїми вихованцями підготували конкурсні проекти-переможці, відзначені подяками. 
 
Інф. «Слово»
Категорія: Старопетрівська громада | Переглядів: 887 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus