Головна » 2013 » Травень » 18 » Доступне житло – кожному громадянинові
12:29
Доступне житло – кожному громадянинові
У Вишгороді урочисто здано в експлуатацію першу чергу багатоповерхового житлового будинку по вулиці Василя Симоненка. В урочистостях на честь визначної для вишгородчан події, поряд з щасливими новоселами та їхніми родичами, взяли участь будівельники, голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько, Вишгородський міський голова Віктор Решетняк. У святі взяв участь віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул. 

У вітальному слові Олександр Вілкул наголосив на важливості вчасного введення в експлуатацію об’єктів соціального призначення в цей нелегкий для країни час. Необхідність оперативного і якісного виконати взяті на себе владою зобов’язання щодо поліпшення житлових та соціально-культурних умов життя мешканців міста підкреслив і голова КОДА Анатолій Присяжнюк, наголосивши на неабияких зусиллях районної влади щодо розвитку та втілення в життя соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича. 

Під звуки духового оркестру щасливим мешканцям нових квартир вручили ключі та відповідні сертифікати на житло. Завдяки реалізації програми доступного житла 50 вишгородчан отримали сучасні квартири. Також традиційно представники влади оглянули помешканя. Від імені щасливих новоселів будівельникам, забудовникам та представникам влади подякувала Вікторія Орєхова – одна з власниць нового житла. 

Юрій ГОРОВИЙ, «Слово»
Переглядів: 450 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus