Головна » 2013 » Січень » 5 » «Дивосвітні» кораблі
14:03
«Дивосвітні» кораблі
Сьогодні судномоделювання і судномодельний спорт є одним із найцікавіших напрямків науково-технічної творчості вихованців ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт» і реалізується на базі спеціалізованої школи «Сузір’я» у гуртку судномоделювання. 

Уже 11 років поспіль керівником гуртка є Віктор Мануков – людина щирої душі і фанат своєї справи. Вихованці гуртка із цікавістю поспішають на заняття, охоче переймають досвід керівника, цікавляться усіма деталями виготовлення моделей, старанно виконують поставлені завдання. На заняттях учні вчаться виготовляти моделі різних класів суден, моделі власної конструкції. Свої роботи гуртківці продемонстрували на обласних змаганнях з судномодельного спорту, які проходили 30 листопада на базі навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді (Київ), де представили моделі підводного човна, цивільного судна, військового корабля, контурну модель та модель власної конструкції. Наші учасники посіли шосте командне місце. Антон Ходаківський з моделлю власної конструкції зайняв четверте місце, а Даниїл Петрович п’яте місце (модель цивільного судна). Можливо, що дитяче захоплення судномоделюванням когось приведе до будівництва справжніх кораблів, а хтось стане моряком. 

На жаль, у нашому центрі працює лише один гурток технічного моделювання. Проте ми сподіваємось, що їх кількість збільшиться. Дякуємо Віктору Сергійовичу та його вихованцям за ентузіазм та активну участь в заходах. Бажаємо нових досягнень і творчих злетів. 

Юлія ІВАЩЕНКО, 
методист ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт»
Переглядів: 909 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus