Головна » 2013 » Травень » 4 » «Дивосвіт» збирає вогнеборців
11:41
«Дивосвіт» збирає вогнеборців
У центрі «Дивосвіт» відбулася зустріч «Дружин юних пожежників». Ці зустрічі проводяться вже дев’ятнадцятий рік поспіль. Молоді активісти-пожежники, розважаючи, агітували присутніх бути обережними з вогнем, а сприяли організації заходу ГУ ДСНС України у Київській області та департамент освіти та науки Київської обласної державної адміністрації. 

Загалом, завітало одинадцять команд з Києва та Київської області, які по черзі представляли себе – піснями, запальними танцями, анекдотами та театральними мініатюрами. Лейтмотивом кожного з виступів була небезпека, яку може спричинити вогонь, та найпоширеніші причини виникнення пожеж. 

Кожна команда дивувала глядачів чимось новеньким, та посправжньому захоплюючим. Так команда «Гідрант» з Ірпіня прочитала правила поведінки з вогнем у стилі реп, а яготинський «Спалах» у танці відтворив гасіння вогню пожежником. 

Далі на сцену піднялися члени журі, які привітали гостей та учасників щирими, напутніми словами. 

Окрім веселощів та жартів, учасники концерту нагадали всім присутнім про те, що за звичайну, часом безглузду необачність ми ризикуємо розрахуватися найдорожчим, що маємо – нашим життям. 

Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
Переглядів: 433 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus