Головна » 2014 » Травень » 31 » Дитсадок «Малятко» – здобутки та перспективи
10:55
Дитсадок «Малятко» – здобутки та перспективи
Дитячий садок «Малятко» Литвинівської сільської ради знаходиться у спокійному зеленому затишному куточку мальовничого села Литвинівка. 30 серпня 2013 року відкрито добудовану групу на 20 місць. Приміщення типове, розраховане на 65 місць. 
 
Батьківський комітет та педагогічний колектив  докладає багато зусиль для створення сприятливих умов повноцінного дошкільного дитинства, формування основ базової культури особистості, розвитку психічних і фізичних якостей, гуманних взаємин у дитячому колективі, підготовки дітей до життя в сучасному суспільстві. «Малятко» укомплектоване меблями, іграшками, спортивним та м’яким інвентарем.
 
Максимальна гуманізація педагогічного процесу сприяє позитивному результату у засвоєнні дітьми знань, умінь, навичок, у готовності до шкільного навчання дітей-випускників, відповідно до вимог Базового компонента освіти та Програми виховання і навчання дітей від двох до семи років «Дитина». Педагоги працюють над ознайомленням дітей з українським народознавством та переконані, що віковічні традиції народу повинні стати надбанням дітей – рідна мова, пісня, казка мають врятувати їх від безликості й сірості, таке виховання  сприятиме проникненню дітей у глибини народної творчості, наближенню до сформованих уявлень про сутність людини, її духовність, красу і гармонію довколишнього світу.
 
Учасниками, помічниками всіх наших задумів та починань є батьки вихованців. Зусиллями колективу дошкільного навчального закладу та батьків створено здоров’язберігаючий і освітній простір, що забезпечує атмосферу комфортного особистісного зростання малечі. 
 
Завідуюча дошкільним навчальним закладом Лідія Пустовойт усебічно сприяє реалізації державної політики в галузі освіти, представляє його в усіх державних органах, на підприємствах, в установах і громадських організаціях.
 
Піклується про комфорт і затишок дошкільного навчального закладу і Литвинівський сільський голова Олександр Приходько. У найближчій перспективі – забезпечення дитячого садка сучасною комп’ютерною технікою, підключення до мережі Інтернет, створення власного веб-сайту дошкільного закладу.
 
У березні 2014 року дошкільний заклад «Малятко» пройшов державну атестацію, його визнано атестованим за достатнім рівнем. Це свідчить про належну організацію діяльності закладу. Випускники  закладу успішно навчаються в школі нашого села, де продов­жують розвивати навички та уміння, здобуті в садку.
 
Завдяки психологічному комфорту, створеному теплими серцями та лагідними руками працівників садка, діти виростають здоровими, бадьорими та обізнаними.
 
Батьківський комітет та педагогічний колектив 
Категорія: Литвинівська громада | Переглядів: 777 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus