Головна » 2013 » Листопад » 23 » «Діназ» підтвердив реноме
11:15
«Діназ» підтвердив реноме
На смарагдовому полі стадіону «Діназ», що у Демидові,  минулої суботи була поставлена крапка в чемпіонаті Вишгородського району з футболу. Визначився не тільки чемпіон, а й срібний та бронзовий призери чемпіонату.  
 
Спочатку у матчі за третє місце зустрілися команди «Десна» (с. Пірново) та «МАУ» (с. Лісовичі). Жодному із суперників не вдалося довести свою перевагу в основний час. Команди швидко обмінялися влучними ударами і основний час матчу завершився з рахунком 1:1. А в серії післяматчевих пенальті, на відміну від півфіналу, футбольна фортуна була на боці команди з Лісовичів. Підсумковий рахунок 4:2 на користь команди «МАУ» і бронзові медалі чемпіонату — у  гравців з Лісовичів. 
 
А в матчі за перше місце зустрілися команди ФК «Діназ» (с. Лютіж) та ФК «Інделек» (м. Вишгород). На цікавий та безкомпромісний матч, зібралося близько п’ятисот вболівальників, які щиро та несамовито підтримували своїх улюбленців. Приємно здивували прихильники ФК «Інделек», які в кращих європейських традиціях виконали гімн своєї команди. Що ж стосується самої гри, то, не зважаючи на безліч гольових моментів, у першому таймі глядачі забитих м’ячів так і не побачили. А в середині другого тайму відбулося чудо у вигляді красеня-гола від одного з кращих гравців ФК «Діназ» Кемфора Харіса. Метрів із 25 він потужно і точно відправив шкіряну кулю у дев’ятку воріт  Дениса Сабатюка. Команда суперників не здавалася і намагалася зрівняти рахунок. Кирило Скринник та Андрій Маковка мали для цього декілька слушних нагод. Але наприкінці матчу команда «Діназ» провела показову комбінацію, в якій один досвідчений гравець Борис Шевелюк віддав розкішну передачу, а другий, не менш досвідчений, Ярослав Москаленко, ефектним ударом головою її завершив, поставивши крапку в цьому матчі. Таким був останній гол чемпіонату сезону 2013 року, який вдруге поспіль привів команду ФК «Діназ» до чемпіонства!
 
Організатори чемпіонату визначили кращих у цьому сезоні: кращий арбітр – Юрій Омельченко, тренер – Юрій Бурда ФК «Десна» (с. Пірново), воротар – Микола Колісніченко ФК «Межигір’я» (с. Нові Петрівці), захисник – Олександр Середюк ФК «МАУ» (с. Лісовичі),  півзахисник – Антон Каплунов ФК «Інделек» (м. Вишгород), нападник Керім Тутахел ФК «Діназ» (с. Лютіж)  і кращий гравець  Кемфор Харіс ФК «Діназ» (с. Лютіж).
 
А фінальною крапкою футбольного сезону 2013 року стане матч за суперкубок Вишгородського району між володарем кубка командою ФК «Межигір’я» та чемпіоном Вишгородського району командою ФК «Діназ», який відбудеться 23 листопада об 11.00 в с. Лютіж на стадіоні ОСК «Діназ», а о 13.00 на цьому ж стадіоні відбудеться матч за суперкубок Київської області між володарем кубка Київської області командою ФК «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) та чемпіоном Київської області командою ФК «Колос» (с. Ковалівка Васильківського району). Запрошуємо всіх на цікавий та видовищний футбол!
 
Микола КОРОЛЬ, 
голова Вишгородської районної федерації футболу
Категорія: Демидівська громада | Переглядів: 559 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus