Головна » 2014 » Січень » 27 » «Діємо згідно чинного законодавства»
13:54
«Діємо згідно чинного законодавства»
Голова райдержадміністрації Олександр Приходько разом із Вишгородським міським головою Віктором Решетняком провів робочу нараду із керівниками комунальних служб, медичних установ, рятувальних та силових органів району щодо соціально-політичної ситуації у державі та підтримання умов нормальної роботи всіх служб району. 

- На нашій відповідальності організація та робота лікарень, шкіл, дитячих садків, пожежних та комунальних служб району. – наголосив Олександр Приходько. – Ми з вами багато зробили для розвитку району багато в чому завдячуючи керівництву області та держави. Тому я вважаю, що маємо право відкрито подивитися в очі будь-кому. На сьогодні наше з вами завдання – створити всі умови для функціонування району. Всі керівники повинні бути на своїх робочих місцях. 

Глава району зауважив, що зараз йдуть переговори між керівництвом держави та опозицією, чекаємо позачергового засідання Верховної ради України. Від результатів цих заходів багато чого залежить. Влада на місцях повинна працювати згідно чинного законодавства та діяти відповідно до посадових обов’язків.
Переглядів: 411 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus