Головна » 2014 » Січень » 27

Україні і не снилося

Україні і не снилося

Пізнавальні картинки про "антимайданівські" закони в Україні. Виявляється, провідні країни світу карають за ті ж самі злочини набагато суворіше, ніж у нашій країні. 


Минулого тижня, 16 січня, Верховна Рада прийняла ряд резонансних законів. Вони посилюють відповідальність за деякі дії в ході масових акцій. 

Під заборону, наприклад, потрапило носіння масок і шоломів, що приховують обличчя. Рада також заборонила зведення барикад, блокування ... Читати далі »

27.01.2014

«Діємо згідно чинного законодавства»

«Діємо згідно чинного законодавства»

Голова райдержадміністрації Олександр Приходько разом із Вишгородським міським головою Віктором Решетняком провів робочу нараду із керівниками комунальних служб, медичних установ, рятувальних та силових органів району щодо соціально-політичної ситуації у державі та підтримання умов нормальної роботи всіх служб району. 


- На нашій відповідальності організація та робота лікарень, шкіл, дитячих садків, пожежних та комунальних служб району. – наголосив Олександр Приходько. – Ми з вами багато зробили для розвитку району багато в чому завдячуючи керівництву області та держави. Тому я вважаю, що маємо право відкрито подивитися в очі будь-кому. На сьогодні наше з вами завдання – створити всі умо ... Читати далі »

27.01.2014

"Позачергову сесію ВР потрібно проводити вже"

24 Січень 2014 

Народний депутат Ярослав Москаленко вважає за необхідне якнайшвидше провести позачергову сесію українського парламенту заради стабілізації ситуації у державі. Про це він заявив на відкритій сесії Вишгородської міської ради. 

За його словами, саме Верховна Рада – це єдине місце, де за сьогоднішніх обставин можна досягти компромісу. «Треба, щоб сьогодні парламент почав засідати, і не виходив до того часу, поки не буд ... Читати далі »

27.01.2014