Головна » 2013 » Березень » 30 » «Діалог з країною»
11:51
«Діалог з країною»
Під час проведення телевізійного проекту «Діалог з країною» до Президента України Віктора Януковича звернулося вісім жителів Вишгородського району та Києва. 

Громадянка Л.В. Кононенко з Козаровичів порушила питання надання матеріальної допомоги. Комісія розглянула це звернення та виділила одноразову матеріальну допомогу у розмірі 500 грн. 

Жителька Г.О. Анкудінова з Нових Петрівців звернулась з проханням надання житла. Їй усно роз’яснено процедуру отримання житла та враховуючи складне матеріальне становище в родині виділено допомогу у розмірі 1000 грн. 

Громадянин М.І. Юречко та громадянка Л.І. Тарасенко (м. Вишгород) порушили питання виділення земельних ділянок на території Вишгородського району. Заявникам запропоновано розглянути пропозицію щодо отримання земельних ділянок під індивідуальне дачне будівництво, які є в наявності на території Толокунської та Вищедубечанської сільських рад та подати до райдержадміністрації відповідний пакет документів. 

Громадянка М.Ф. Іванова з Києва звернулась з питанням незаконного відключення її земельної ділянки від світла. Заявницю поінформовано, що Вишгородським РВ ГУ МВС України в Київській області за її справою відкрите кримінальне провадження, ведеться слідство. 

Житель столиці А.А. Погорілий підняв клопотання про закінчення будівництва центральної дороги до садового товариства «Ветеран», що в Осещині. Заявнику повідомлено, що звернення розглядає Хотянівська сільська рада, яка вишукуватиме можливості для завершення будівництва дороги. 

Громадянка Г.Г. Степаненко з Вишгорода клопоталась про дозвіл на працю. При особистій розмові з заявницею з’ясовано, що питання, яке зазначено у зверненні до Президента України, вона не піднімала. Галина Григорівна порушила питання щодо реалізації Податкового кодексу. Ці питання роз’яснені в усній формі. 

Громадянин В.П. Щирський з Вишгорода звернувся з питанням щодо відновлення функціонування зони відпочинку Київського водосховища. Заявника поінформовано, що роботи зі створення сучасного комплексу відпочинку та розваг вздовж дніпровських круч та акваторії Київського водосховища для відпочинку місцевих мешканців і туристів тривають. Протягом останніх двох років, а особливо напередодні позаминулорічного проведення перегонів «Формули 1», спільними зусиллями області, району та міста Набережну Київського водосховища було докорінно змінено. Не залишена без уваги і так звана пляжна зона вздовж Київського моря, де розміщено нові дитячі майданчики із встановленими на них сучасними дитячими ігровими комплексами, гірками, яскравими іграшковими елементами для малюків. У перспективі розвитку – бузковий парк, облаштування алеї музичних фонтанів, обладнання пішохідних зон, велосипедних доріжок та ще багато іншого.
Переглядів: 492 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus