Головна » 2013 » Лютий » 16 » Держфінінспекція посилює боротьбу із корупцією
12:17
Держфінінспекція посилює боротьбу із корупцією
Керівництво Державної фінансової інспекції в Київській області значну увагу приділяє функціонуванню «телефона довіри», як одного з механізмів протидії корупції. 

Відповідно до Порядку функціонування «телефона довіри» здійснюється фіксація всіх повідомлень, їх реєстрація та детальний розгляд, згідно наказу від 16.02.2012 року №41 в Держфінінспекції в Київській області. 

Протягом 2012 року отримано 40 повідомлень, з яких 19 – про порушення бюджетного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна, 7 повідомлень про порушення при виплаті заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат, 14 – про порушення, розгляд яких не належить до компетенції. 

За результатами розгляду повідомлень вжито заходів, зокрема, інформацію 16 повідомлень перевірено під час планових ревізій, 7 повідомлень взято до уваги, та буде враховано при проведенні планових контрольних заходів в наступних періодах. 

За повідомленнями про порушення, розгляд яких належить до компетенції інших органів виконавчої влади, заявникам надано роз’яснення та рекомендовано звернутись до органів державної влади, уповноважених розглядати такі питання. 

Телефони довіри: 
Держфінінспекції України – 425-38-18; 
Держфінінспекції в Київській області – 285-51-99; 
Вишгородської об’єднаної держфінінспекції – 220-78. 

Галина ПОЛОВИНКО, 
начальник Вишгородської об’єднаної 
державної фінансової інспекції
Переглядів: 508 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus