Головна » 2014 » Листопад » 24 » День ветеранів
13:00
День ветеранів

10 листопада 2014 року в Вишгородському районному відділі внутрішніх справ відбулися урочисті збори з нагоди святкування Дня ветерана та пенсіонера органів внутрішніх справ України. 

Ця дата особливо символічна для тих, кому довелось працювати в ОВС ще за радянських часів, адже тоді цей день вважався професійним святом міліціонерів. Тому і не дивно, що керівництво МВС незалежної України прийняло рішення вшановувати саме 10 листопада тих колег, які свого часу присвятили найкращі роки життя служінню законові, та й зараз, перебуваючи на заслуженому відпочинку, не залишаються осторонь правоохоронної діяльності.

Участь в цих заходах взяли голова ветеранської організації Вишгородського РВ ГУМВС України Дмитро Володимирович Миколенко, начальник  Вишгородського РВ ГУМВС України Леонід Євгенович Паланичко та ветерани і пенсіонери органів внутрішніх справ.

З нагоди свята, ветеранам та пенсіонерам  ОВС  за підтримки в.о. голови районної адміністрації Савенка В.В. зі словами вдячності за честь і мужність, та доблесну службу, а також з побажаннями міцного здоров’я і довгих років життя, були вручені подарунки, нагороди та грамоти.

Начальник полковник міліції о/п Л. Є. Паланичко

Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 695 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus