Головна » 2013 » Липень » 18 » "Давайте розвивати спорт на законодавчому рівні"
12:15
"Давайте розвивати спорт на законодавчому рівні"
Об'єднання народних депутатів з різних фракцій навколо спільної мети сприятиме лише позитивним змінам в українському спорті. На цьому наголосив Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін під час презентаційного засідання найбільшого у Верховній Раді Міжфракційного депутатського об'єднання «Підтримка олімпійського руху та спорту України». 

Виступаючи на засіданні, Равіль Сафіуллін зазначив, що одним із головних завдань держави є оздоровлення нації, формування здорового способу життя, гармонійне виховання здорового, міцного та працездатного покоління. Реалізація всіх цих завдань стоїть в основі абсолютно всіх політичних сил, і втілити їх у життя можна завдяки розвитку та популяризації спорту. 

Також Міністр молоді та спорту України поінформував, що на сьогодні у Верховній Раді України на розгляді знаходиться низка нормативно-правових актів. Насамперед, за словами Равіля Сафіулліна, йдеться про антидопінговий контроль, страхування учасників змагань. Також у центрі уваги Загальнодержавна соціальна програма розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки. 

«Спорт - це та сфера, яка може об'єднати не тільки владу і опозицію, а й цілі держави, це та сфера, яка дозволить нам у підсумку отримати здорову і сильну націю. Давайте разом розвивати спорт, доносити його цінності до наших громадян, популяризувати здоровий спосіб життя. Давайте розвивати спорт на законодавчому рівні», - наголосив Равіль Сафіуллін. 

На презентаційному засіданні учасники обговорили стан і напрями розвитку спорту та олімпійського руху в Україні. Участь в обговоренні взяли президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, співголови Міжфракційного депутатського об'єднання – представники всіх політичних сил Парламенту – Андрій Павелко, Артур Палатний, Олександр Присяжнюк, Олексій Кайда, Володимир Продивус та Ігор Янків.
Переглядів: 449 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus