Головна » 2014 » Березень » 1 » «Дарничанка» скликає друзів
11:31
«Дарничанка» скликає друзів
Подія, яка відбулася 16 лютого цього року в центрі художньої творчості «Печерськ»  (Київ), зацікавила усіх поціновувачів української народної творчості. Один з найвідоміших колективів України, заслужений ансамбль пісні і танцю «Дарничанка», відродив свою давню традицію скликати до себе на свято талановиті художні колективи, що виконують українські пісні.
 

Цього разу на зустріч друзів були запрошені такі знані колективи як заслужений ансамбль пісні і танцю «Колос» (Національний аграрний університет, м.Київ), заслужений народний хор «Будівельник» («Київміськбуд»), народний хор ім. Новікова (будинок культури «Більшовик», м. Київ), народний хор «Княжа вольниця» (с. Білогородка, Києво-Святошинський район, керівник – заслужений діяч культури України П. Андрійчук). 

На рівні з такими знаними колективами наш Вишгородський район достойно представляв народний аматорський хор «Деснянські зорі» з Вищої Дубечні (художній керівник Віталій Бондаренко). Своїм виступом творчий колектив ще раз підтвердив професіоналізм, високу співочу майстерність та артистизм. Тож і ми бажаємо «Деснянським зорям» творчих злетів, натхнення та нових перемог.
Переглядів: 816 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus