Головна » 2013 » Червень » 8 » «Цвіт дитинства» на «Борексі»
11:09
«Цвіт дитинства» на «Борексі»
У селищі Бородянка, на стадіонному комплексі ФСК «Борекс», відбулось свято «Цвіт дитинства», приурочене до Міжнародного дня захисту дітей. 

Привітати дітей та гостей свята прибули Голова Верховної Ради України Володимир Рибак, народний депутат України Ярослав Москаленко, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк та голова Київської обласної ради Олександр Качний. У ході святкування учням, які досягли найкращих результатів у навчанні, спорті, вибороли перемоги в учнівських олімпіадах різних рівнів, високі гості вручили цінні подарунки. 

Глава парламенту відкрив Міжнародний щорічний фестиваль майстрів авіамодельного спорту, що пройшов на Бородянському летовищі. Вітаючи учасників і гостей свята, Володимир Рибак зазначив, що в небі Бородянки втретє відбуваються змагання кращих пілотів та конструкторів із 15 держав Європи та Азії, і, це один із найбільших авіамодельних майданчиків у СНД. Цей фестиваль, наголосив він, сприяєтиме підвищенню престижу авіамодельного спорту, популяризації технічних видів спорту, а головне — заохочує молодь до здорового способу життя. 


У програмі святкового дійства був святковий концерт, спортивні ігри за участі чемпіонів Європи та України. Для дітей працювали ляльковий театр та проходили майстер-класи. Свято вдалося на славу! 

Інф. «Слово»
Переглядів: 561 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus