Головна » 2013 » Липень » 29 » "Нагода активізувати співпрацю з релігійними організаціями"
13:37
"Нагода активізувати співпрацю з релігійними організаціями"
Під час ефіру на радіо «Ера FM» голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк повідомив про те, що в кожному районі, місті та селі пройдуть урочисті молебні з нагоди 1025-річчя Хрещення Русі. 

- Київщина - як серце України та колиска хрещення в повній мірі відсвяткує цю величну подію. Ми очікуємо близько 100 тисяч паломників, проводимо концерти, фестивалі духовного співу, книжкові виставки. До всіх цих заходів долучається найширша аудиторія, - наголосив голова КОДА. 

Також губернатор розповів, що на честь 1025-річчя Хрещення, в місті Білогородка Києво-Святошинського району, відкрито пам’ятник святому Володимиру Хрестителю. Аналогічну пам’ятку буде відкрито у Ворзелі. Як повідомлялося раніше, Анатолій Присяжнюк ініціював будівництво пам’ятника княгині Ольги у Вишгороді. 

Київська обласна влада приділяє велику увагу не лише святкуванню 1025-річчя, а й налагодженню та поглибленню державно-церковного партнерства. Це завдання Президента України, і свято Хрещення є чудовою нагодою максимально активізувати свою співпрацю з релігійними організаціями. Ми робимо все, аби поновити історичну справедливість та створити сприятливі умови для розгортання конфесіями своєї соціально значущої діяльності, - наголосив губернатор Київщини.
Переглядів: 417 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus