Головна » 2013 » Листопад » 16 » Чому МИ з газетою
13:19
Чому МИ з газетою
Чому я виписую газету «Слово» і чи потрібна вона сьогодні?

З такими запитаннями ми звернулися до читачів. Нам було надзвичайно цікаво дізнатися, що думають про нас. Адже ми працюємо для вас, і ваша думка – ваші враження як позитивні, так і негативні – допомагають нам вдосконалювати наше видання. Деякі відповіді ми вирішили надрукувати.

Виписую «Слово» усі 40 років. Колись, дуже давно, розпочалася наша дружба. Добре, що можна завжди підтримувати постійний зв’язок з редакцією, поділитися своїми турботами і спостереженнями. 

Дуже приємно, коли ви пишете про життя нашого району, даєте поради на господарські теми. Щоправда, останнім часом їх трохи поменьшало, але сподіваюсь, що це тимчасово і такі публікації знову будуть регулярно на сторінках районки. 

Хотілося б, щоб було меньше великих за об’ємом матеріалів, схожих на звіти. Нехай вони носять більш стислий характер.

Як не крути, а люди хочуть читати на сторінках «районки» про себе, своїх друзів, про добре і про тривожне. Хіба буде погано, якщо разом із вдячним листом друкується і проблемний?

Запитання про те, чи потрібна газета «Слово», вважаю недоречним. Звісно, потрібна, бо «Слово» – це районна трибуна, до неї можна надіслати матеріали про повсякденне життя, і вони обов’язково будуть опубліковані. 

Чекаю з нетерпінням нових номерів з цікавими інформаціями!

На завершення хочу привітати вас із днем народження газети і побажати «Слову» – процвітання!

З повагою, Анатолій ДрОмарецький, 
мешканець села Лютіж

Хочу відзначити гарне оформлення газети. Дуже приємно тримати в руках такий продукт. Мені подобається, що газета розрахована на широке коло читачів. Є дуже цікаві знахідки, особливі теми, які хвилюють, є актуальними. Є матеріали про цікаві особистості.  

Тетяна СЛАСТІНА, с. Катюжанка

Я пенсіонерка. Завдяки газеті «Слово» я в курсі подій нашого району. Дуже хочу, аби ви писали не лише про гострі теми. 

Пишіть про справедливість – і буде цікавою газета!

Надія ЯЩЕНКО, смт Димер

Із задоволенням читаю «Слово». Подобається, що газета намагається висвітлювати матеріали різнобічно. Цікаві матеріали про життя Вишгородщини. Мені особливо важливо читати про спортивне життя, про досягненя наших футболістів. Чекаю новинок. Бажаю творчих успіхів і розвитку! 

Особисто я вважаю, що газета потрібна. Де ще можна знайти інформацію про життя свого району? У сучасному світі багато чого знайдеш в Інтернеті, але він ніколи не замінить друковану газету, яка не потребує «зарядки», а сама несе інформаційний «заряд».

Микола Шкільний, мешканець Вишгорода

Кожен житель Вишгородщини може слідкувати за політичними та культурними подіями району на сторінках друкованого «Слова» або на веб-сайті газети.

У кожному номері шукаємо фото, імена односельчан, товаришів, які живуть поруч. І знаходимо! Дуже приємно впізнавати знайомі обличчя!

Дякуємо за роботу, яку ви робите. 

Просимо надавати більше інформації на сільськогосподарські теми.

Олександр ТИШКОВЕЦЬ, 
Лебедівський сільський голова

Читаю вашу газету, та не все подобається. Дуже багато місця забирає звітність і це дратує.
Побажання: більше писати про життя нас, простих людей, про дозвілля, про цікаве у світі та інше.

Ірина ЮРЧЕНКО, м. Вишгород

Дуже давно знайома з нашою районкою, з нетерпінням очікую нових зустрічей з нею.

В наш такий непростий час хочу побажати колективу газети, читачам бути оптимістами, поважати себе і оточуючих, бачити в житті більше позитивного, цінувати життя, кожну його мить, адже нічого найдорожчого у нас немає.

Олена ЮХИМІВНА, м. Вишгород

Я постійний передплатник районної газети ще з 1980 року. Тоді газета мала іншу назву. Завжди приємно одержувати і читати кожен номер, де розповідається про життя нашого району. 

Спасибі за гарну працю, цікаві репортажі.

Світлана Погорєлова, м. Вишгород

Ми вдячні за критику і за поради, за те, що до нас не байдужі, що до нас дослухаються та звертаються за допомогою. Ми дуже раді, що у газети багато справжніх вірних друзів, адже це дорогого коштує!

Підготувала Людмила Загоровська, «Слово»
Переглядів: 666 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus