Головна » 2014 » Квітень » 19 » Чистота довкола школи
10:37
Чистота довкола школи
За традицією, що склалася в Україні протягом багатьох років, квітень – час так званих суботників і толоки. До загальнодержавних і сільських заходів із благоустрою вкотре долучилася і Новопетрівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1.
 
Хоча небо погрожувало дощем, а вітерець лякав холодом, проте нема перешкод для наполегливих і працелюбних людей. Саме такими є учні, учителі та техпрацівники школи, які, незважаючи на похмуру погоду, прийшли на загальношкільний суботник.
 
Робота знайшлася для кожного учня. Адже завгосп школи Світлана Гайдамаченко давала посильні завдання для всіх. Так початкові класи збирали папірці та інший непотріб, середні – згрібали сухостій, а старші – перекопували клумби. 
 
Оскільки Новопетрівська ЗОШ №1 віднедавна має новий фасад, старі насадження під вікнами вирішено викорчувати, натомість заповнити клумби молодими паростками декоративних рослин та гарних квітів. 
 
Подібні заходи з благоустрою сприяють не лише довкіллю, а й здоров’ю всіх, хто приходить до школи. Не варто забувати і про трудове та естетичне виховання учнів – головних учасників освітнього процесу. Тож хай чистота чарує, а праця – виховує!
 
Юлія Набок-Бабенко,
учитель Новопетрівської ЗОШ №1
Категорія: Новопетрівська громада | Переглядів: 486 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus