Головна » 2014 » Лютий » 8 » Чемпіон з Катюжанки
11:28
Чемпіон з Катюжанки
Нещодавно ми повідомляли про результати чемпіонату Київської області з легкої атлетики, за результатами якого до збірної Київщини потрапили три спортсмени з Вишгородського району: стаєр  Михайло Вихренко, штовхальник ядра Микита Кочетков та спринтер  Каріна Єрмоленко.
 
На чемпіонаті України, що проходив у Запоріжжі 1–2 лютого, наші спортсмени гідно представили Київщину. Так вихованець тренерів Петра Куявця та Олександра Кочеткова – Михайло Вихренко став чемпіоном України в бігу на 3000 метрів та посів третє місце в бігу на 1500 метрів. У кроці від п’єдесталу зупинився Микита Кочетков, посівши четверте місце в штовханні ядра, програвши при цьому бронзовому призеру лише 15 см. Наш найкращий спринтер – Каріна Єрмоленко стала п’ятою в складі естафетної команди (4х200 м), а в індивідуальному заліку у бігу на 400 м встановила особистий рекорд. 
 
Тож внесок наших легкоатлетів до скриньки збірної Київщини був досить вагомим, що в підсумку дало змогу збірній області стати першими в командному заліку в чемпіонаті України, залишивши позаду таких легкоатлетичних грандів як Харківщина та Київ. Вітаємо наших спортсменів та їх наставників, бажаємо нових перемог, здобутків та рекордів. А для тих, хто тільки мріє про рекорди, повідомляємо, що двері спортивної школи для вас завжди відкриті!  
Микола КОРОЛЬ,
директор Вишгородської районної КДЮСШ
Категорія: Катюжанська громада | Переглядів: 898 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus