Головна » 2013 » Вересень » 28 » Час націоналізму і стратегія виживання
21:15
Час націоналізму і стратегія виживання

Нещодавно, у центральній районній бібліотеці відбулась презентація книги відомого журналіста, письменника, експерта з питань Східної Європи Віктора Тимченка «Час націоналізму. Стратегія виживання в глобалізованому світі». 

У книзі широко висвітлюються глобальні проблеми людства – енергетичні, економічні, демографічні, прослідковуються тенденції соціального та політичного розвитку народів у сучасному світі шляхом виживання людства в умовах поширення міграційних процесів, зростання злочинності, тероризму. 

Віктор Тимченко народився в Україні, на Харківщині, закінчив факультет журналістики Київського державного університету ім. Т. Шевченка. Працював у газетах «Молодь України» і «Київська правда». Був одним із перших шоу – ведучих на українському телебаченні. 1990 року переїхав до Німеччини – на батьківщину дружини. Нині плідно працює на журналістській та письменницькій нивах, у редакціях багатьох радіостанцій та газет. Є членом Спілки німецьких письменників. Як бачимо, підтримує тісні зв’язки з Україною, беручи участь у зустрічах з читачами, літературних диспутах, відвідуючи навчальні та культурно – просвітницькі заклади, літературні форуми тощо. 

На заході були присутні учні 8-9 класів та вчителі районної гімназії «Інтелект», працівники культури. 

Презентація була цікавою, жвавою, неординарною, пізнавальною, нікого не залишила байдужим. Прозвучало багато запитань і відвертих відповідей. 

Галина ДМИТРЕНКО, 

завідуюча відділу обслуговування 

центральної районної бібліотеки

Переглядів: 577 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus