Головна » 2013 » Липень » 27 » Блюз… на Набережній моря
10:09
Блюз… на Набережній моря
У рамках культурної програми проведення у Вишгороді чергового етапу Гран-прі чемпіонату світу по гонках на моторних човнах в класі «Формула-1» «U.I.M. F1 Powerboat Grand Prix» виступить легендарна самарська група «D’Black» (Росія) на чолі з її фронтменом Володимиром Аветисяном. 

Група широкого музичного спектру «D’Black» використовує такі жанри, як джаз, рок-н-рол, ритм-енд-блюз, соул, диско-фанк та має в репертуарі велику кількість популярних хітів різних часів. Музичний формат групи, який формувався під впливом таких музикантів, як Рей Чарльз, Ерік Клептон, Румфул оф блюз, Стів Уандер, Стінг, Джемірокуай, Зуккеро, Пол Маккартні і багатьох інших цікавих виконавців різних стилів, визначає загальний напрям і репертуар групи зі своїм самобутнім оранжуванням. 

Творчий підхід та високий рівень володіння інструментами дозволяє музикантам робити репертуар різноманітним, віртуозним і виконувати складні твори у власній інтерпретації. 

Вони черпають свою творчість з різних жанрів музики, урізноманітнюючи її всіма можливими відтінками емоцій, ритмів і музичних трюків. Перелік хітів чи пісень, які є зразком того чи іншого жанру у виконанні кавер-групи «D’Black», досить значний. 

Концерт групи, що відбудеться на набережній Київського водосховища, не залишить вас байдужими. 

Музиканти мають вищу музичну освіту, досвід роботи з іншими колективами, брали участь в джазових, блюзових, триб’ют фестивалях, виступали на майданчиках Англії, Іспанії, Фінляндії, Швейцарії та країн СНД. У наступному номері газети читайте інтерв’ю з лідером групи, гітаристом, бізнесменом та меценатом Володимиром Аветисяном. 

Інф. «Слова»
Переглядів: 424 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus