Головна » 2013 » Жовтень » 26 » Без транспорту ні туди і не сюди
10:13
Без транспорту ні туди і не сюди
Сьогодні автомобілі різних класів та розмірів є незамінними у розвитку будь-якої сучасної держави. Автомобілі дозволяють нам швидко пересуватися, встигати вчасно в потрібні місця, доставляти будь-які вантажі та подорожувати по найцікавішим країнам. Кількість професій, безпосередньо пов’язаних з Днем автомобіліста вражає. Від механіків і диспетчерів до фахівців, які використовують автотехніку для виконання вузько спеціалізованих завдань. Не виключенням є і автомобільні ремонтні бригади фахівців «Укртелекому».
 
– У сучасних умовах успішне функціонування будь-­якого підприємства залежить від таких чинників як зв’язок, транспорт і гроші. Зв’язок ми забезпечуємо в повному обсязі завдяки належному обслуговуванню автотранспортною і спеціальною технікою. А от грошей, як і всюди, постійно бракує, – розповідає начальник цеху телекомунікаційних послуг розташованої у Вишгороді обласної філії публічного акціонерного товариства «Укртелеком» Володимир Слюсар. - Без сталої роботи зв’язку неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських та світових стандартів. Робота у автотранспортників складна і напружена, відповідальна і копітка. Варто акцентувати увагу на необхідності аварійних виїздів у будь­-який час, за різних кліматичних умов, бездоріжжям. Адже в разі відключення електрики зникає інтернет – основний на сьогодні вид електронних розрахунків між підприємствами, порушується телефонний зв’язок між абонентами, що призводить до незручностей в управлінні й в обслуговуванні…

Свого колегу доповнює керівник транспортної дільниці Анастас Купченко: – Цілодобово на підприємстві працює виїзна бригада, яка в разі потреби, застосовуючи спеціальні засоби, відновлює пошкоджений зв’язок навіть раніше, ніж з’являється струм у мережі. Працівники «Укртелекому» Олександр Труша, Юрій Шпаков, Анатолій Хилько вже не перший рік поспіль сумлінно і вчасно за допомогою наявних у нас тракторів, екскаваторів, автомобільних мініелекторостанцій, іншої техніки виїжджають на виклики і відновлюють зв’язок. А Михайло Пономаренко ще й виконує монтажні роботи. Працюють вони багато років  забезпечуючи належний рівень функціонування зв’язку.

Юрій Горовий, «Слово»
Переглядів: 435 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus