Головна » 2013 » Листопад » 23 » «Барвінковий» ювілей
11:49
«Барвінковий» ювілей
День народження – це особливий день, сповнений вітань, подарунків, щирих побажань, очікування дива. Концерт, приурочений цій даті, колектив Лютізького дошкільного навчального закладу «Барвінок підготував з притаманною йому творчою винахідливістю. 

50-річну історію закладу відтворили завдяки старим фотографіям, що зберігаються в архіві садка та сучасним відеозаписам. А на сцені вихованці зворушливо і щиро показували все, чого навчилися за час перебування в дошкільному закладі – співали, танцювали, розказували вірші. 

Привітати колектив та вихованців дошкільного закладу з поважною датою завітали голова райдержадміністрації Олександр Приходько, голова районної ради Олександр Носаль, заступник голови райдержадміністрації Валентина Духота, завідуючі дошкільними навчальними закладами, ветерани праці, колеги-педагоги, батьки та випускники.

Олександр Приходько побажав керівнику дошкільного закладу і всьому колективу подальших успіхів у роботі, нових творчих здобутків та вручив сертифікат на нову комп’ютерну техніку. 

Підтримуючи главу району, Олександр Носаль наголосив на важливості дошкільної освіти, побажав працівникам міцного здоров’я, творчості та високих результатів у навчанні і вихованні маленьких українців. Валентина Духота зазначила, що завідуюча «Барвінком» Тетяна Костюченко надзвичайно творча, талановита і має такий же педагогічний колектив. Сюрпризом-подарунком для завідуючої закладом стала книга «Вишгородські передзвони».

Тетяна Костюченко з особливою теплотою і щирістю розповідала про свій дошкільний заклад, яким керує вже 25 років. Заснований у далекому 1963 році, він виховав і випустив вже не одне покоління. Колишні вихованці ведуть своїх дітей у рідний садок, де самі колись зростали. За 50 років плідної діяльності у закладі створено свій стиль, свої традиції, свою історію.

Звичайно ж, не обійшлося без нагород. Працівники були відзначені грамотами та подяками відділу освіти Вишгородської райдержадміністрації за невтомну працю, терпіння, любов до дітей, щирість почуттів та відданість рідному дитячому садку.

Гості мали змогу оглянути естетично оформлені групові кімнати, в яких створені розвивальні осередки, де дошкільнята отримують перші знання, вчаться думати і успішно готуються до майбутнього дорослого життя.
Дитячий садок — це країна дитинства,  де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Усі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:

Вони до діточок  приходять не на службу,
На добру зустріч з нашим майбуттям.
Вони несуть щодня любов і дружбу
І просто віддають своє життя!

Нехай ваша невтомна праця дає щедрі плоди, а успіхи ваших вихованців множаться і передаються вам душевним задоволенням.

Антонінв Павлюк,
методист відділу освіти
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 551 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus