Головна » 2013 » Грудень » 25 » Апаратна нарада у голови Київської облдержадміністрації
14:33
Апаратна нарада у голови Київської облдержадміністрації
Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.
 
Під час наради розглядалося питання щодо соціально-економічного розвитку області у рамках регіонального проекту «Київщина без окраїн». 

Реалізація реформ Президента України в різних сферах життєдіяльності суспільства стала поштовхом до різнопланової розбудови господарського комплексу Київщини, – сказав Анатолій Присяжнюк. – На сьогодні столичний край є лідером із залученням інвестицій. В свою чергу – це нові робочі місця, розбудова інфраструктури та, зрештою, наповнення бюджету регіону. 

Як зазначив Анатолій Присяжнюк за три роки завдяки економічним реформам та соціальним ініціативам Президента України, виконанню нами поставлених цілей та завдань, наполегливій праці аграріїв, підприємців, працівників бюджетних установ Київщина перетворилася на територію зростання та залишається лідером соціально- економічного розвитку в Україні. 

- Для реалізації проекту «Київщина без окраїн» було ухвалено програму розвитку реального сектору економіки та соціальної сфери Київської області до 2015 року, - наголосив Анатолій Присяжнюк. - Протягом останніх трьох років ми відкриваємо нові підприємства, соціальні об’єкти на території нашої області, працюємо над підвищенням соціального захисту населення. 

Голова Київської ОДА поцікавився станом справ у роботі структурних підрозділів облдержадміністрації та віддав відповідні розпорядження для оптимізації їх роботи.
Переглядів: 432 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus