Головна » 2013 » Грудень » 2 » Апаратна нарада
11:56
Апаратна нарада
Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 

Під час наради розглядалися ряд важливих питання щодо суспільно-політичної ситуації в області, реалізації в регіоні завдань Президента України щодо обговорення на місцевому рівні Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в країні. 

Як зазначив Анатолій Присяжнюк у своєму виступі, кожен має право на проведення мирних зібрань, гарантованих Конституцією України, але допускати ескалацію свавілля і насильства під час проведення самої акції протесту в Києві та застосування сили правоохоронцями та побиття журналістів – є неприпустимим. 

Також під час наради було обговорено питання щодо місцевого самоврядування, адже сьогодні Україна стоїть перед нагальною проблемою здійснення широкомасштабної реформи місцевого самоврядування і територіальної організації влади в нашій державі. Ефективне проведення реформ сприятиме реалізації Україною політики європейської інтеграції та розвитку співробітництва з європейськими інституціями. - 

Місцеве самоврядування має будуватися, виходячи з інтересів розвитку людини та громади, інтересів місцевого населення, його розвиток та добробут - сьогодні головний критерій оцінки роботи місцевої влади в більшості економічно розвинених країнах, - сказав Анатолій Присяжнюк. – Саме тому за дорученням Президента України сьогодні обговорюється проект Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади. 

Голова Київської ОДА поцікавився станом справ у роботі структурних підрозділів облдержадміністрації та віддав відповідні розпорядження для оптимізації їх роботи.
Переглядів: 434 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus