Головна » 2013 » Вересень » 1 » Анатолій Присяжнюк відкрив два дитячі садочки
11:12
Анатолій Присяжнюк відкрив два дитячі садочки
Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк взяв участь в урочистому відкритті капітально відремонтованого дитячого садочку №3 у Борисполі та новозбудованого дошкільного закладу в Петропавлівській Борщагівці Києво-Святошинського району. 

- Упевнений, що такі події можна назвати перемогою над тим тривалим простоєм, який панував у країні багато років. Виконуючи доручення Президента України, нам цього року вдалося створити 1.750 місць у дошкільних навчальних закладах. А до кінця року плануємо ще 1.500. Тож радіємо тому, що все більше юних мешканців Київщини матимуть можливість зростати і виховуватися у комфортних умовах , - зазначив Анатолій Присяжнюк. 

За його словами, на ремонтні роботи Бориспільського дошкільного навчально-виховного закладу №3 з обласного та місцевого бюджетів було виділено близько 5 млн. гривень. Замінено всі комунікаційні системи з водовідведення, теплопостачання, каналізації. Встановлено нові вікна, двері, сантехніку та інше необхідне устаткування, зроблено якісний ремонт, повністю замінені меблі. 

Завідувач дитячого садочку Шкоруп Наталія розповіла, що у жовтні цього року заклад святкуватиме свій 50-річний ювілей. Тут виховується 229 дітей, з них 1 група раннього віку (від 2-3 років); 6 груп дошкільного віку (від 3-6 років); 1 група санаторна (для дітей з малими і згасаючими формами тубінфікування). Проведений ремонт є найкращим подарунком до ювілею та свідченням того, що влада дійсно дбає про підростаюче покоління. 

А у селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району відбулися входини до новозбудованого дитячого садочку. Будівництво і облаштування дошкільного навчального закладу №2, який розрахований на 60 дітлахів, обійшлося у 18 млн. 250 тис. гривень. Губернатор Київщини приїхав на новосілля з подарунком та вручив дітям телевізор. 

Фото Лади Бондаренко
Переглядів: 411 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus