Головна » 2013 » Вересень » 23 » Активно впроваджується проект «Київщина без окраїн
10:43
Активно впроваджується проект «Київщина без окраїн

Перетворення Київщини на територію економічного зростання та інтенсивного розвитку соціальної сфери є одним з пріоритетних завдань влади, пор це сьогодні повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час робочого візиту до Поліського району. 

 
Завдяки економічним реформам та соціальним ініціативам Президента Віктора Януковича Київщина стала лідером соціально-економічного розвитку в Україні та має змогу реалізувати проект «Київщина без окраїн». 
 
- За показниками соціально-економічного розвитку Київська область впевнено утримує лідируючу позицію серед інших регіонів України. Незважаючи на те, що Київська область досягла одного з найвищих рівнів середньої заробітної плати, вона буде зростати й надалі. Нагальною потребою також є створення нових робочих місць. Це завдання виконуватиметься шляхом залучення інвестицій і відкриття нових підприємств, - сказав Анатолій Присяжнюк. 
 
В області активно впроваджується в життя проект «КИЇВЩИНА БЕЗ ОКРАЇН», який спрямований на вирівнювання соціально-економічного розвитку регіону, а саме територій, зокрема, віддалених від столиці. 
 
- Ми чітко розуміємо, що поряд із здобутками є ще й чимало проблем, над вирішенням яких й надалі наполегливо працюватимемо, - наголосив Анатолій Присяжнюк. - Перед нами стоїть непросте, але надзвичайно важливе завдання: завдяки ефективним реформам Глави держави підвищувати добробут кожної людини. На це, власне, і спрямована наш проект «Київщина без окраїн». Настав час об’єднати зусилля заради національного прогресу та процвітання. 
 
Дана програма передбачає: прискорений економічний розвиток регіону, створює робочі місця, намагається скоротити розрив між «благополучними» та «депресивними» районами. Працює над підвищенням рівня соціального захисту всього населення, насамперед опікується: - ветеранами, пенсіонерами, дітьми; - турбується про людей професій підвищеної соціальної значущості (медики, педагоги, працівники культури, соціальні робітники, пожежники, поштарі та ін.); - бореться з корупцією на місцях, суворо карає нечистих на руку чиновників; - працює над забезпеченням справедливого та раціонального використання природних ресурсів регіону. 
 
Розвиток Полісся – це приклад втілення в життя реалізації цього проекту.
Категорія: Київщина | Переглядів: 495 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus