Головна » 2013 » Вересень » 23

"Ми повинні забезпечити якісні умови життя"

Про це сьогодні під час апаратної наради повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк. 


- Доручення Президента сьогодні стимулюють владу Київщини до створення нових робочих місць з гідною оплатою праці, забезпечення населення якісною та доступною освітою, медициною, будівництва будинків культури та бібліотек, - зазначив Анатолій Присяжнюк. – Наше завдання забезпечити в кожному районі якісні умови життя населення. 

Виконуючи Державну програму активізації розвитку економі ... Читати далі »

23.09.2013

У Василькові буде відкрито оновлений басейн

У Василькові буде відкрито оновлений басейн

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк відвідав місто Васильків, де ознайомився з будівництвом плавального басейну, який невдовзі має відкритися. 


- Реконструкція нового спортивного комплексу дасть можливість зберегти та удосконалити мережу спортивних закладів, які забезпечують умови фізичного розвитку дітей, сприяють організації дозвілля дітей, – наголосив Анатолій Присяжнюк. - Президент України Віктор Янукович акцентує увагу на необхідності залучення широких верств населення до масового спорту, популяризації здорового способу життя, а також забезпечення якісними умовами життя кожного громадянина незалежно в ... Читати далі »

23.09.2013

Розбудова інфраструктури - пріоритетне завдання

Розбудова інфраструктури - пріоритетне завдання

Про це сьогодні повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час зустрічі з громадою села Проців, Бориспільського району щодо обговорення питання розбудови сільських територій. 


- На виконанняПрограми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" ініційованої Президентом України Віктором Януковичем, наразі в регіоні тривають заходи щодо розбудови сільських територій та створення якісних та комфортних умов життя населення незалежно від територій проживання. 

... Читати далі »

23.09.2013

Центр охорони здоров’я матері і дитини

Центр охорони здоров’я матері і дитини

Наприкінці 2013 року комунальний заклад «Київський обласний центр охорони здоров’я матері і дитини» буде зачинено на реконструкцію, а з наступного року він запрацює як сучасний перинатальний центр. 


Наразі вже готова проектно-кошторисна документація реконструкції будівлі та надана для отримання позитивного висновку до Держбудекспертизи. Про це під час чергового засідання тимчасової робочої групи з питань реалізації на Київщині Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» повідомив заступник директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Сергій Васильєв. Спеціалізовану акушерсько-гінеколог ... Читати далі »

23.09.2013

Активно впроваджується проект «Київщина без окраїн

Активно впроваджується проект «Київщина без окраїн

Перетворення Київщини на територію економічного зростання та інтенсивного розвитку соціальної сфери є одним з пріоритетних завдань влади, пор це сьогодні повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час робочого візиту до Поліського району. 

 
Завдяки економічним реформам та соціальним ініціативам Президента Віктора Януковича Київщина стала лідером соціально-економічного розвитку в Україні та має змогу реалізувати проект «Київщина без окраїн». 
 
- За показниками соціально-економічного розвитку Київська область впевнено утримує лідируючу позицію серед інших ... Читати далі »