Головна » 2014 » Жовтень » 23 » А у вас в квартирі газ?
11:08
А у вас в квартирі газ?
На цьому тижні в Гаврилівці працювали представники районної ФЕГГ ВАТ «Київоблгаз». Приводом для приїзду газовиків стало відключення в минулому році будинку по вул. Садовій, 18. 
 
Як пояснив сільський голова Олег Бондаренко, причиною відключення стало самовільне встановлення газових котлів у 26 квартирах цього будинку. Люди користувалися газом для опалення квартир, а сплачували лише за газові плити. Після обстеження та виявлення фактів незаконного встановлення газових котлів, будинок було відключено від газопостачання. 
 
Для відновлення подачі газу мешканці повинні оформити всю необхідну дозвільну документацію, встановити лічильники та решту необхідного обладнання. З різних причин не всі встигли це зробити. Тим, хто виконав всі вимоги, подачу газу відновлено, іншим газові котли опломбовано до виконання всіх технічних умов. Подібна ситуація була і в будинках №5 та №6 на цій вулиці. Але всі питання вирішені завчасно. 
 
Допомогти з позитивним вирішенням питання підключення будинку приїхав депутат Київської обласної ради Олександр Приходько. Користуючись можливістю, місцеві жителі звернулися з іншими нагальними питаннями, серед яких – благоустрій територій, технічне оснащення дитячого садочка тощо. Багато чого було вирішено на місці, решта – найближчим часом.  
 
Тож бажаєш  тепла, потурбуйся про нього заздалегідь. 
 
Інф. «Слова»
Категорія: Гаврилівська громада | Переглядів: 828 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus