Головна » 2013 » Серпень » 17 » 70 – пора мужності
10:42
70 – пора мужності
Цього року для особового складу військової частини 3077, що дислокується на території Вишгородського району, професійне свято – День військ зв’язку – співпало з 70-річним ювілеєм рідної військової частини. Урочистості, як і належить у таких випадках, завершилися врученням відзнак, почесних грамот та грошових премій кращим військовикам. Як годиться, не обійшлося і без святкового концерту на честь ювілярів. 

Не залишилася осторонь святкових подій і Вишгородська районна адміністрація та районна рада. Зв’язківців вітали заступник голови Вишгородської районної ради Олександр Глущенко та голов–ний спеціаліст з оборонної роботи РДА , полковник запасу Василь Іващенко. Про славне минуле частини, її успіхи в бойовій, технічній та політичній підготовці говорили сивочолі ветерани частини. Багато з котрих нині є практично ровесниками об’єднаного вузла зв’язку внутрішніх військ МВС України. 

Олександр Глущенко, вручаючи почесні грамоти кращим військовослужбовцям, зокрема зазначив, що військовий зв’язок далеко не єдина галузь, в котрій пліч-о-пліч з чоловіками несуть нелегку службу жінки. Прапорщик Тетяна Пишна – одна з військовиків, у котрої все свідоме життя і військова служба злилися в єдине ціле з військовою частиною, яка сьогодні відзначає ювілей. Тут вона зустріла свою другу половину, народила і виховує разом з чоловіком, теж військовослужбовцем, сина і гідно служить Вітчизні. Живуть у Вишгородському районі. 

Про тісний зв’язок військової частини з цивільними організаціями Києва та Вишгородського району говорили і командир частини полковник Михайло Нардеков та його попередник, колишній командир, полковник запасу Микола Співак. 

Присутні, серед яких – начальник відділу автоматизованих систем управління та зв’язку штабу головного управління ВВ МВС України полковник Олександр Долгов та представник МВС України полковник Владислав Чкалов, також вказали на підтримку та взаєморозуміння між військовими та цивільними структурами, що особливо важливо, з урахуванням зав–дань, що стоять перед силовими структурами в цілому. 

Перед присутніми військовослужбовцями, ветеранами-зв’язківцями та цивільними виступив ансамбль внутрішніх військ МВС України. 

Юрій ГОРОВИЙ, «Слово»
Переглядів: 662 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus