Головна » 2017 » Лютий » 23

Повірити в себе

Повірити в себе

Нещодавно до Ясногородської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав Юрій Нужненко, відомий український боксер, екс-чемпіон світу за версією WBA у напівсередній вазі. 
У бокс Юрія привів старший брат, коли йому було 16 років. У 1995 і 1996 роках – він чемпіон України серед аматорів у напівсередній вазі (63,5 кг). На любительському ринзі провів 143 бої, отримав 110 перемог. Перший бій на професійному ринзі Юрій провів у червні 2000 року, де переміг технічним нокаутом в першому раунді чеха Мілана Вршечкі. Мета поїздки  знаменитого боксера – донести до молоді, що кожен може стати успішним у будь-якій сфері діяльності, для цього достатньо просто повірити в себе і старанно працювати. 
Юрій Іванович розповів про себе, показав дітям кілька боксерських прийомів та радо відп ... Читати далі »

Барви англійської у Нових Петрівцях

Барви англійської у Нових Петрівцях

Цього року Тиждень англійської мови в Новопетрівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 став насиченим на яскраві заходи та цікаві зустрічі. Учні говорили про майбутні професії, де знадобиться знання іноземної мови, про музичні вподобання англійською, а також про… кохання. Адже День святого Валентина припав якраз на цей тиждень.
Усе розпочалося із зустрічі з військовими Національної гвардії, які завітали до Новопетрівської школи №1, щоб розповісти про важливість англійської мови загалом у військовому житті та в миротворчих місіях зокрема.
Підполковник Сергій Маґдій, заступник командира ВЧ 3077 по роботі з особовим складом, ознайомив із можливостями участі в миротворчих місіях за кордоном. Українські військові мають досвід перебування у Косово, Судані, Ліберії, Східному Тиморі, Конго, Кіпр ... Читати далі »