Головна » 2016 » Грудень » 22

Заради майбутнього дітей і воювали воїни

Заради майбутнього дітей і воювали воїни

Минулої п’ятниці найстарші вихованці ДНЗ ясел-садка «Ластівка» відвідали Історичний музей Вишгородського історико-культурного заповідника. Дітей старшої групи «Соняшники» разом з вихователькою, натхненником у всіх цікавих та корисних справах Оленою Роговенко та організатором екскурсії завідуючою Галиною Литвиненко гостинно зустрічали працівники музею. А далі запланований як патріотичний просвітницько-освітній  захід перетворився на щире, довірливе, майже по-домашньому тепле спілкування.
 На зустріч з дітлахами завітали ветерани АТО – знаний у Вишгороді лікар-хірург Василь Яковенко, гідроенергетик Максим Тумко та В’ячеслав Верхочуб. Діти розглядали стенди з фотографіями та слухали цікаві, неймовірні для мирного населення фронтові істо ... Читати далі »

Для зручності клієнтів БТІ

Для зручності клієнтів БТІ

Минулого четверга відкрито другий фронт-офіс комунального підприємства «Вишгородське БТІ»  у адмінбудинку (Вишгород, площа Шевченка, 1, перший поверх). На відкритті були присутні виконуючий обов’язки голови Вишгородської районної державної адміністрації В’ячеслав Савенок, голова районної ради Ростислав Кириченко, депутати районної ради, директор КП «Вишгородське БТІ» Ігор Биховченко та колектив підприємства.
Комунальне підприємство «Вишгородське БТІ» було і залишається тією структурою, в якій зберігається інформація на паперових носіях про побудовані об’єкти нерухомого майна більш ніж за 70 років. Ці носії фактично є хранителями історії всіх об’єктів нерухомого майна до 2013 року. Окрім послуг інвентаризації нерухомого м ... Читати далі »

Юні гаврилівці відвідали бійців у шпиталі

Юні гаврилівці відвідали бійців у шпиталі

Ми сьогодні живемо у непростий час. На  Сході України точиться  боротьба за територіальну цілісність нашої держави. Там нас захищають   справжні чоловіки  – цвіт і гордість нації.  
Завдячуємо тим,  хто зі зброєю  в руках, в окопах і бліндажах, стоять на варті мирного нашого життя та державних кордонів.  Їхній героїзм і мужність неоцінимі.  Щоб  зігріти душі пораненим бійцям АТО  напередодні   християнського свята  Миколая Чудотворця, небайдужі гаврилівці  відвідали  воїнів, що знаходяться на лікуванні в Ірпінському  шпиталі,  аби висловити їм  подяку та вручити подарунки.  Приватний підприємець Наталія Дяченко приготувала  продукти, солодощі тощо. Разом із волонтерами, які кожних ... Читати далі »