Головна » 2016 » Грудень » 22 » Для зручності клієнтів БТІ
20:30
Для зручності клієнтів БТІ

Минулого четверга відкрито другий фронт-офіс комунального підприємства «Вишгородське БТІ»  у адмінбудинку (Вишгород, площа Шевченка, 1, перший поверх). На відкритті були присутні виконуючий обов’язки голови Вишгородської районної державної адміністрації В’ячеслав Савенок, голова районної ради Ростислав Кириченко, депутати районної ради, директор КП «Вишгородське БТІ» Ігор Биховченко та колектив підприємства.
Комунальне підприємство «Вишгородське БТІ» було і залишається тією структурою, в якій зберігається інформація на паперових носіях про побудовані об’єкти нерухомого майна більш ніж за 70 років. Ці носії фактично є хранителями історії всіх об’єктів нерухомого майна до 2013 року. Окрім послуг інвентаризації нерухомого майна, надаються послуги з видачі інформаційних довідок про наявність зареєстрованого майна громадян-власників у відповідності до архівних матеріалів. Також КП «Вишгородське БТІ» є акредитованим суб’єктом, який здійснює повноваження у сфері державної реєстрації прав та з 1 вересня 2016 року займається виготовленням документації із землеустрою.
На відміну від «приватних БТІ» підприємство проводить державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно (квартири, будинки, нежитлові приміщення, підприємства, земельні ділянки та ін.). З моменту, коли підприємство очолив Ігор Биховченко, БТІ займається розробкою технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок і встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), а також надає інші послуги відповідно до чинного законодавства України.

Інф. «Слова» 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 526 | Додав: slovo
comments powered by Disqus