Головна » 2016 » Листопад » 03

Олександр Горган – голова КОДА

Олександр Горган – голова КОДА

Президент України Петро Порошенко 28 жовтня представив новопризначеного голову Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана громадсько-політичному та управлінському активу Київщини.
Офіційне представлення новопризначеного очільника Київщини відбулося за участю першого заступника глави Адміністрації Президента України Віталія Ковальчука, заступників голови Київської обл­держадміністрації, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, голів райдержадміністрацій та міст обласного значення, а також інших запрошених.
Президент України Петро Порошенко вручив новому керівнику Київської обл­держадміністрації посвідчення та висловив переконання щодо успішної реалізації його позитивних напрацювань попередньої діяльності в новій якості.
Під час сво ... Читати далі »

Свято людей, що поспішають на допомогу

Свято людей, що поспішають на допомогу

 Вишгородський територіальний центр соціального обслуговування – структура, яка активно реалізує державну політику у соціальній сфері. Напередодні Дня працівника соціальної сфери – наша розмова з директором територіального центру, заслуженим працівником соціальної сфери України Наталією Петрівною РУДЬКО.
– В Україні створено чимало організацій, котрі за своїм профілем діяльності покликані вирішувати соціальні та побутові проблеми літніх одиноких людей, інвалідів, дітей-сиріт, багатодітних родин, безробітних. Вишгородський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) – у числі таких організацій. І щоденну свою роботу спрямовує на те, щоб усіх підопічних, які на старості літ залишились одинокими і потребують щоденної д ... Читати далі »

Ліками і добрим словом лікувати

Ліками і добрим словом лікувати

Вже понад 15 років своє професійне свято відзначають люди, від кого, без перебільшення, залежить життя українців — фармацевтичні працівники. Важко уявити сучасне повсякденне життя без представників цієї професії. Численна армія фармацевтів, що зайняті на виробництві, працюють з пацієнтами, науковці та управлінці – щодня стоять на сторожі нашого здоров’я. 
Святкування з нагоди Дня фармацевта відбулося за сприяння Київської обласної асоціації аптечних працівників, яку очолює заслужений працівник фармації України Людмила Горюнова, та голови комісії з питань охорони здоров’я Київської обласної ради Наталії Бігарі.
Нинішнього року місцем для урочистостей було обрано Білоцерківський міський Будинок органної та камерної музики. Присутні вітали та дякували п ... Читати далі »