Головна » 2016 » Жовтень » 06

З днем народження тебе, Лютіж!

З днем народження тебе, Лютіж!

Радіймо життю І гуртом, й поодинці,
Бо ми – лютіжани, Бо ми – українці!

                             Тетяна КОСТЮЧЕНКО

Святкування Дня села стало близьким і рідним для багатьох із нас. Адже на цьому святі кожен може зустрітися з друзями, колегами, близькими, сусідами, однокласниками, знайомими і познайомитися з незнайомими, почути привітання, відгуки запрошених про наше село, поговорити про досягнення та перспективу села на майбутнє, а також отримати хороший настрій на увесь день та заряд енергії, я б сказала, надовго.
Ось і цього року першого жовтня громада села Лютіж відзначила чергову річницю заснування рідного села. Готувалися до проведення свята заздалегідь, усю душу ... Читати далі »

Місто дружніх людей, місто нових ідей

Місто дружніх людей, місто нових ідей

Погода на початку жовтня подарувала мешканцям Вишгорода бабине літо, а фонд «Hippocrates» та «Baby Boom Fest» – можливість провести цей день у родинному колі. Ще 30 вересня почалися приготування на площі ім. Строкова для того, щоб люди розважалися, сміялися, дивувалися, співали, танцювали та просто відпочивали від буденності. 
Об 11 годині на охочих чекали аніматори та різноманітні розважальні зони навпроти БК «Енергетик». Усі мали можливість знайти щось для себе: хтось відкривав можливості професій разом із «Kids Will», хтось знайшов себе на цікавому майстер-класі, інші надали перевагу змаганням та іграм разом із центром розвитку, приватним дитячим садочком «Вінні», школою усного рахунку «Соробан», дит ... Читати далі »

«Меморіал Героїв Дніпра-2016»

«Меморіал Героїв Дніпра-2016»

Уже багато років флотилія «Вільні Вітрила» разом з Вишгородським фізкультурно-спортивним товариством «Україна» щорічно організовує і проводить одноіменну вітрильницьку, щоб нашадки пам’ятали події жовтня далекого 1943 року – форсування Дніпра, визволення Вишгорода і Києва від німецьких окупантів. Це і популяризація вітрильницького спорту та залучення до занять цим спортом дітей і всіх бажаючих. Вишгородське водоймище є унікальною «домашньою» акваторією для вітрильництва. Цією регатою завершується серія змагань «Козацькі звитяги-2016». Хвилиною мовчання учасники дефіліади вшанували пам’ять полеглих в 1943-му воїнів.
Вітрильницький фестиваль-дефіліада складався з двох дивізіонів учасників: крейсерська група і дитяча спорт ... Читати далі »