Головна » 2016 » Серпень » 15

Сучасна армія – це спокій і захист держави

Сучасна армія – це спокій і захист держави

Для будь-якої країни світу армія – це гарантія захисту її територіальної цілісності, її незалежності. Так завжди було, є і буде. Хоча заради об’єктивності варто зазначити, що вже декілька десятиліть в світі широко обговорюється теорія про ненасильницьку цивілізацію (тобто, армія з органу насильства повинна трансформуватися в орган відвернення насильства, вирішення надзвичайних проблем суспільства (природні катастрофи, ліквідація їх наслідків та ін.). Прообраз такої армії – миротворчі підрозділи ООН. Та це, на жаль, не впливає на бажання окремих держав нарощувати військовий потенціал. 
Ні для кого не секрет, що майже 25 років своєї незалежності Україна ніколи не мала боєздатної армії. Скоріш навпаки – її розвалювали як тільки можна. І все це робилося під пр ... Читати далі »

Поліція має водний патруль

Поліція має водний патруль

Правоохоронці Київської області урочисто відзначили першу річницю створення Національної поліції України. 5 серпня на території Центру професійної підготовки працівників поліції, що в Хотянівці, відбувся урочистий захід, на який прибули почесні гості: голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, заступник голови Національної поліції України полковник поліції Костянтин Бушуєв, т.в.о. начальника ГУ НПУ в Київській області полковник поліції Дмитро Ценов, заступник голови Київської  ОДА Ігор Любко, начальник головного управління ДСНС України у Київській області Василь Слободяник, керівний склад обласного управління поліції. У заході взяв участь голова райдержадміністрації Олександр Горган.
Вітаючи поліцейських з професійним святом, голова Національної поліції України Хатія Д ... Читати далі »