Головна » 2016 » Березень » 21

Якість транспортних послуг – необхідна вимога

Якість транспортних послуг – необхідна вимога

Організація перевезень пасажирів на автобусних мар­шрутах загального користування у Вишгородському районі – питання досить гостре. Адже майже щоденно до керівників органів місцевого самоврядування надходить велика кількість скарг від жителів району і міста Вишгорода щодо неякісного надання цієї послуги. З ініціативи голови Вишгородської райдержадміністрації Олександра Горгана 29 січня з цього приводу відбулись громадські слухання. Про хід слухань ми вже повідом­ляли на шпальтах нашого видання раніше. Як результат, було прийнято рішення: протягом двох тижнів здійснити моніторинг відповідності умов договору про перевезення фактичному стану здійснення транспортних перевезень, розпочати розробку комплексної транспортної схеми району, усунути виявлені під час громадських слухань недоліки у ... Читати далі »

Кобзареве проникливе слово

Кобзареве проникливе слово

У творчому доробку почесної громадянки Вишгорода поетеси Ольги Дяченко є вірш, присвячений Межигірському монастирю, де авторка із болем звертається до себе і до всіх нас:
Як описати, вивести правдиво,
Спаплюжену сторінку давнини?
У Межигір’ї стогнуть годи сиві,
Минулу славу вкрили бур’яни,
Козацькі душі і кістки в бетоні.
Набат із древніх храмів завмира,
Хоча б дещицю повернімо сьогодні,
Що відпливло за хвилями Дніпра.
14 лютого небайдужі громадяни Київщини вже вдруге (уперше 14 лютого 2015 року) зібрались у Межигір’ї, щоб провести поминальний молебень і громадську панахиду за душі померлих тисячолітньої історії існування Межигірського Спасо-Преображенського монастиря. Присутні на молебні внесли пропозицію: організувати ... Читати далі »