Головна » 2015 » Грудень » 03

Голодомор: скорбота за померлими і ненародженими

Голодомор: скорбота за померлими і ненародженими

Минулої cуботи у нашому районі, як і у всій країні, вшановували пам’ять жертв Голодомору. Голова райдержадміністрації Олександр Горган, голова районної ради Ростислав Кириченко, Вишгородський міський голова Олексій Момот, перший заступник голови РДА В’ячеслав Савенок, секретар міської ради Тетяна Бражникова, депутати районної та міських рад і громадськість міста поклали квіти до пам’ятника жертвам Голодомору та політичних репресій, що у Вишгороді. 
Того ж дня на площі Шевченка біля пам’ятника святим страстотерпцям Борису і Глібу відбувся мітинг-реквієм, який об’єднав різні покоління українців у спільній ідеї вшанувати пам’ять трагічно загиблих. Того вечора запалити свічку прийшли школярі зі своїми батьками, молодь, представники структурних підр ... Читати далі »

Вирішено організаційні питання

Вирішено організаційні питання

3 грудня у приміщенні адмінбудинку відбулося III засідання I сесії Вишгородської районної ради VII скликання. У роботі сесії взяв участь 31 депутат із 36 обраних. Голова районної ради Ростислав Кириченко вручив депутатам посвідчення депутата районної ради. 
Першим питанням порядку денного було утворення та обрання постійних комісій Вишгородської районної ради VII скликання та затвердження положень про них. 
Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 43 та ч. 2 ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила обрати постійні комісії районної ради у складі голови і членів комісії.
Постійна комісія районної ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності: голова комісії Ар ... Читати далі »

Доторкнутися до серця дитини

Доторкнутися до серця дитини

У Вишгородську  районну спеціальну загальноосвітню школу  «Надія»  завітали голова райдержадміністрації Олександр Горган, голова районної ради Ростислав Кириченко, депутати міської ради, підприємці, представники Червоного Хреста, громадськості, словом, усі друзі школи.
Діти разом із учителями підготували концерт. У вигляді невеличких театральних сценок показали гостям, як проходять їхні будні, як вони навчаються та спілкуються один з одним.  Лейтмотивом кожної історії була взаємоповага, дружба і доброта. Вихованці школи співали пісні, танцювали,  розповідали гуморески, від яких сміявся увесь зал. Робили це настільки щиро і красиво, що змогли доторкнутися до серця кожного з присутніх.
– Мені дуже приємно бачити сьогодні усміхнені обличчя ... Читати далі »