Головна » 2015 » Квітень » 11

Завдання ставить час

Завдання ставить час

Шостого березня відбулася зустріч голови Київської облдержадміністрації Володимира Шандри з громадським активом Вишгородського району.
 
Участь у заході взяли голова Вишгородської районної ради Ірина Побідаш, заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ, підприємств та організацій району, сільські голови, громадськість.
 

Майстер - клас від мисливців та рибалок

Майстер - клас від мисливців та рибалок

Сьомого квітня у Лебедівській середній школі Спілка рибалок та мисливців спільно з учнями, учасниками «блакитного патруля», провели майстер-клас з виготовлення штучних нерестилищ.
 
У заході взяли участь користувачі Київського водосховища: Сергій Буяло, СВК «Шолуденко» в особі Анатолія Михальцова, Владислав Кисіль, Микола Шинкаренко та Юрій Морозов. З боку мисливців: Микола Булавчик, Микола Марченко, Владислав Несін, Микола Кисіль, Валерій Курочка та Андрій Куценко за сприяння управління Київської риб ... Читати далі »

11.04.2015

Збережемо ліси для майбутніх поколінь

Збережемо ліси для майбутніх поколінь

Ліси – одне з незамінних багатств нашої планети. Значення лісу у  житті людини  дуже велике – це свіже повітря, спів  птахів, чарівні пахощі   лісових квітів,  заспокійлива пісня лісових струмків, а також сировина для використання в народному господарстві.
 
Тому збереження лісів не тільки дуже важлива справа, але й прямий обов’язок кожного мешканця нашого краю, і чим бережливіше, по-господарськи ми будемо опікуватись ним, тим більшу користь він принесе нам і майбутнім поколінням.< ... Читати далі »

11.04.2015

Дружня толока на спортбазі

Дружня толока на спортбазі

З метою виховання дбайливого ставлення до довкілля, підвищення рівня екологічної обізнаності та залучення якнайбільшої кількості громадян до прибирання зелених зон та благоустрою районної території, Вишгородська районна рада звернулася до усіх мешканців Вишгородщини із закликом: не залишатися осторонь, не бути байдужими, а приєднатися  і взяти активну участь у заходах з двомісячника благоустрою та озеленення території району.
 
Третього  квітня працівники апарату Вишгородської районної ради В. Шевченко, О. Шестаков ... Читати далі »

11.04.2015

Битва знавців: знати, думати, цікавитись

Битва знавців: знати, думати, цікавитись

Третього квітня у Вишгородському районному центрі художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» відбувся районний турнір «Ігри розуму». Найрозумніші юні інтелектуали, учні 7-8 класів, а саме, вісім команд зі шкіл району, змогли зустрітися та довести свою ерудованість у весняній грі сезону 2015.
 
В іграх взяли участь команди Вишгородської школи №1, Димерської гімназії, Лебедівської школи, Демидівської спеціалізованої школи, Козаровицької школи, Вишгородського технічного ліцею, Димерської шко ... Читати далі »

Весняний прорив юних каратистів

Весняний прорив юних каратистів

Людина, яка насправді хоче чогось досягти, обов’язково досягне, не зважаючи на будь-які перешкоди і труднощі. Так само і каратисти з Вишгородщини разом зі своїми тренерами Олександром Чертковим, Іваном Голтвенком i Євгеном Осадчим упевнено та цілеспрямовано йшли до своєї мети.
 
4 квітня у Києві відбувся чемпіонат України з кіокушин-кан карате серед дітей, юніорів та дорослих. Ці змагання були відбірковим етапом на чемпіон ... Читати далі »