Головна » 2014 » Серпень » 28

Юридична допомога учасникам АТО та їх сім'я

Юридична допомога учасникам АТО та їх сім'я

На телефонну «гарячу» лінію Обласного штабу з питань координації надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям та іншим громадянам України, які перебувають в районі проведення антитерористичної операції, звертаються з різними питаннями, що стосуються, зокрема, юридичних консультацій. Серед найпоширеніших – питання нарахування штрафних санкцій та пені за невиконання банківських зобов’язань, отримання військовослужбовцями у власність земельних ділянок.
 

Роз’яснювальна робота з населенням

Роз’яснювальна робота з населенням

Рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу з населенням, щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

27 серпня інспекторським складом Вишгородського районного відділу ДСНС України у Київській області проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору, розташованого на території Вищедубечанської сільської ради. В ході заходів рятувальники провели протипожежний інструктаж з депутатським корпусом, де провели роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

... Читати далі »