Головна » 2014 » Червень » 04

Швидка для 2 батальйону Національної гвардії

4 червня на учбовому центрі в Нових Петрівцях Народні депутати України з групи "Суверена європейська Україна" Ярослав Москаленко, Ігор Єремеєв та Степан Івахів, підтримуючи ініціативу Медавтомайдану передали медикам 2 батальйону Національної гвардії України новенький УАЗ "Швидка медична допомога". За невибагливість та надійність цей тип автомобілів серед військових отримав назву "Таблетка".
 

04.06.2014

Роз’яснення для громадян

Роз’яснення для громадян

Здійснивши аналіз змісту звернень громадян, які надходять до Державної інспекції сільського господарства в Київській області (далі – Інспекція) можна зробити висновок про те, що значна їх кількість стосується вирішення земельних спорів та дотримання суміжними землевласниками і землекористувачами правил добросусідства.

Однак у значній кількості звернень громадян відсутні відомості про наявність у них оформленого права на земельну ділянку, яке може бути порушене неправомірними діями інших осіб. До звернень не долучаються копії правовстановлюючих документів на землю та нерухоме майно, планово-картографічні матеріали, інші докумен ... Читати далі »

Державна Інспекція Сільського Господарства

Державна Інспекція Сільського Господарства

Державною інспекцією сільського господарства в Київській області встановлено факт незаконної передачі земельних ділянок рекреаційного призначення із земель державної власності.
 
Інспекторами Управління контролю за використанням та охороною земель розглянуто питання законності набуття права власності (користування) на земельні ділянки БФ "Відродження України" на території Ново-Петрівської сільської ради Вишгородського району та було встановлено наступне.