Головна » 2014 » Квітень » 04

Володимир Шандра ознайомився зі Славутичем

Володимир Шандра ознайомився зі Славутичем

Голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра в рамках робочої поїздки у Славутич відвідав Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів міста Славутича, завод «Світлові технології» ТОВ «Компанія» Вітава», побував на блочно-модульній котельні з використання альтернативних та відновлювальних видів палива.   

Центру соціальної реабілітації створений з метою допомоги дітям та молоді з психофізичними особливостями розвитку. Центр надає комплекс соціально-реабілітаційних, медичних, психолого-педагогічних послуг, спрямованих на розвиток творчої особистості дитини-інваліда, коригування ... Читати далі »

Чорнобильська АЕС

Чорнобильська АЕС

Питання безпеки жителів Київської області постійно знаходиться в полі зору голови облдержадміністрації.

У четвер відбулась робоча поїздка Володимира Шандри на Чорнобильську АЕС, щоб особисто пересвідчитися у безпеці на станції та у зоні відчуження. Оскільки питання радіологічного контролю турбує громаду Київщини. Варто зазначити, що радіологічні дослідження на території, їх моніторинг проводяться та контролюються постійно.

«Коли центральні органи влади сконцентрували увагу, переважно, на вирішенні загальнонаціональних проб ... Читати далі »

Завершення опалювального сезону

Завершення опалювального сезону

Розпорядження від 31 березня 2014 року № 167 Про завершення опалювального сезону в населених пунктах Вишгородського району.

Відповідно до Закону України «Пюиро місцеві державні адміністрації», пункту 4 Приміток до норм споживання природного газу населенням у разі відсутності газових лічильників, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 08.06.1996 № 619. доручення Кабінету Міністрів України від 26.03.2014 № 3293/0/2-14 щодо завершення опалювального сезону 2013-2014 років, розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 31.03.2014 № 68 «Про завершення опалювального сезону в населених пунктах Київської області» та у зв'язку із підвищенням середньодобової температури повітря вище 8 градусів тепла:

  1. Завершити ... Читати далі »